10. PINELA OPEN 2016 - VELESLALOM

10. PINELA OPEN 2016 – VELESLALOM

Pozdravljeni!

Sporočamo vam, da moramo zaradi pomanjkanja snega prireditev odpovedati.

Organizatorji

 

Ajdovski ljubitelji jadranja, morja in vetra Jadralni klub Prepih, Športno kulturno društvo Wada in KUD Neznanega junaka pripravljamo že tradicionalno tekmovanje in druženje PINELA OPEN 2016 ki bo v soboto; 06.02.2016 na smučišču SKI BOR Črni vrh.

Z druženjem bomo pričeli ob 17 uri in prosto smučali vse do 19:30 h. Žreb štartnih številk bo ob 19:30 h. Po 20 h pa bo start prvega tekmovalca na veleslalomski progi.

Na rezultate bomo počakali na zunanjem osvetljenem avditoriju, kjer se bomo okrepčali s hrano in pijačo.

Veleslalomske kategorije bodo naslednje:
– ženske

– moški do 70 kg

– moški do 100 kg       

– moški nad 100 kg (kraljevska)

– SkiBAJK

 

Prvi trije v posamezni kategoriji bodo prejeli simbolične pokale in praktične nagrade. Absolutni zmagovalec prejme prehodni vsebinsko tekoči pokal, ki se skriva v imenu prireditve.

Prijavnina v katero je vključena štartnina, smučarska karta in pogostitev znaša 13€ . Tisti, ki boste prišli le na pogostitev in sankanje pa boste odšteli 6€. Prijavnino se poravna na dan tekmovanja na blagajni SKI BOR. Zaradi lažje organizacije bomo veseli, če nam predhodno sporočite vašo udeležbo. Pošljite nam elektronsko sporočilo na prepihsail@gmail.com.
 

Vsak udeleženec nastopa na svojo lastno odgovornost. Organizatorji ne odgovarjamo za kakršnekoli poškodbe nastale med tekmo in druženjem na Pinela open 2016.

Posted in AKTIVNOSTI.

Leave a Reply